Rise and shine. It’s picknick time!

Huur je volledig verzorgde picknick bij ons

Heerlijk, het picknick seizoen is er weer. Zoek een mooi plekje op het mooie eiland van Dordrecht. We ontzorgen je volledig, genieten maar!

Hoe werkt het?
Je reserveert je picknickmand minimaal 24 uur van tevoren door de bellen naar 078 84 44 25 9. Op het afgesproken haal je de mand op en je levert hem dezelfde dag of de volgende dag weer in. De manden kunnen alleen afgehaald worden op onze openingsdagen.

Wat zit er in de picknickmand?
Bij ons kost de pickmand 22,5 per persoon. De mand is gevuld met gekoeld water, Soof limonade of Soof Ice tea, sandwich caprese, croissantje, vers fruit, side salade, Griekse yoghurt met homemade granola en een stapeltje pancakes, jam en citroen crumble en maple syrup. Als je wil leveren we er een flesje cava bij en dat kost 12,5. Natuurlijk zorgen we voor een spelletje en een kaarsje voor de gezelligheid.

Wij zorgen voor je picknickkleed, afvalzakje en het servies dat nodig is. Wij wassen het voor je af en je kan de mand na je picknick zonder gedoe inleveren.

Goed om te weten
Reserveer je picknickmand door met ons te bellen, minimaal 24 van tevoren.

Wij geven onze picknickmanden volledig verzorgd mee. Om dat te kunnen blijven doen vragen wij een borg van 50 euro. Die mag je pinnen of contant bij ons achterlaten.